Hoeve lentevreugd grijs

medewerkers2017

Deze dames zorgen ervoor dat de paarden bij Hoeve Lentevreugd niks te kort komen. Zij voeren de paarden, zetten ze buiten, zorgen voor onderhoud aan de stallen en staan altijd klaar om klanten te woord te staan. ‘Service with a smile’, zoals ze zelf zeggen.

Esther webEsther is sinds Juni 2014 werkzaam bij Hoeve Lentevreugd. Ze werkt vijf à zes dagen per week en draagt zorg voor alle voorkomende werkzaamheden. Esther onderhoudt contact met de klanten, traint hun paarden en brengt paarden uit op wedstrijd. Daarnaast geeft ze graag les en traint ze met liefde haar eigen paard.

Esther heeft de opleiding Paardenhouderij en Management afgerond en tijdens deze opleiding heeft ze ook haar ORUN diploma behaald. Ze heeft gewerkt op verschillende stallen, zoals bij Anky van Grunsven en Academy Bartels. Voor ze bij Hoeve Lentevreugd begon was ze bedrijfsleider op een pensionstal/manege. 

Esther vindt het fijn dat ze werkt op een plek waar ze helemaal achter het management kan staan. Het welzijn van de paarden staat bij Hoeve Lentevreugd voorop. Zo krijgen de paarden voldoende ruwvoer, beweging en hebben ze veel contact met elkaar op stal en in de wei.

Zoals Esther zelf zegt: 'Door zo'n fijn management heeft iedereen het naar zijn of haar zin; de paarden, de klanten en het personeel. Service with a smile. Daar doe je het voor!’

mirjam webIk ben Miriam, ben 20 jaar en kom uit Rijnsburg. 

Ondertussen werk ik al bijna drie jaar bij Hoeve Lentevreugd en ik heb het hier ontzettend naar mijn zin. Elke dag maak ik weer wat anders mee. Het geeft een voldaan gevoel als alle stallen weer schoon zijn en de paardjes lekker buiten staan, want daar doe je het voor!

Voordat ik bij Hoeve Lentevreugd kwam werken heb ik de MBO opleiding paardenhouderij gevolgd in Dordrecht en deze heb ik met succes afgerond. Daarvoor was ik ook al erg actief in de paardenwereld en heb ik op verschillende bedrijven gewerkt of stage gelopen.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met mijn paard of ga ik lekker aan de wandel met mijn hond. Ik hoop nog een lange en leuke tijd tegemoet te gaan bij Hoeve Lentevreugd.

Ip 2017Ip is dagelijks bij Hoeve Lentevreugd te vinden om haar paard te verzorgen. Ze helpt regelmatig een handje mee wanneer dit nodig is. Een stille kracht die het vernoemen waard is!